16 C
București
22 mai 2024

Cum a reusit un furnizor de energie sa aduca lumina in vietile a mii de romani nevoiasi in 9 ani?

E.ON România a donat în 9 ani peste 4 milioane kWh de energie electrică pentru instituții de asistență socială și familii nevoiașe prin campania "Dăruiește Lumină". Descoperă cum s-a implicat acest furnizor în comunitatea locală!

Citeste si ...

E.ON Romania, unul dintre cei mai mari furnizori de energie din tara, a demonstrat prin fapte ca se implica in comunitatea locala. Timp de 9 ani, campania „Daruieste Lumina” a companiei energetice a adus un strop de caldura si lumina in vietile a mii de romani care se confrunta cu greutati financiare sau nevoi speciale.

In perioada 26 aprilie – 7 mai 2024, aproape 80 de institutii de asistenta sociala si peste 3.300 de familii nevoiase din Romania au beneficiat de peste 4 milioane de kWh de energie electrica donata de E.ON in cadrul acestei initiative de caritate. Valoarea totala a electricitatii donate de-a lungul celor 9 ani de campanie se ridica la impresionantul nivel de 4,05 milioane kWh.

Cum a functionat campania „Daruieste Lumina”?

Actiunea caritabila s-a desfasurat cu sprijinul binevoitorilor si al unor ambasadori celebri precum Mihai Morar, Andreea Remetean, Lucian Mandruta si Bob Radulescu. Acestia au promovat povestile emotionante ale beneficiarilor pe retelele sociale.

Publicul larg a putut vota cu un simplu „like” sau „share” institutia catre care sa mearga o parte din energia donata de E.ON. Fiecare apreciere sau redistribuire a unei povesti a adus cate 100 kWh energie electrica pentru acea cauza sociala.

Cine au fost beneficiarii din 2024?

In acest an, patru institutii de asistenta sociala au primit un ajutor vital sub forma a 800.000 kWh energie electrica, din care 300.000 kWh au fost suplimentati de E.ON:

  • Satele Copiilor Cisnadie (139.048 kWh)
  • Centrul Școlar de Educatie Incluziva „Primavara” Resita (185.783 kWh)
  • Școala Gimnaziala Speciala „Maria Montessori” Bacau (219.511 kWh)
  • Școala Profesionala Speciala Samus Cluj-Napoca (255.658 kWh)

Aceste cantitati valoroase de energie vor fi scazute din facturile de electricitate sau gaze naturale ale beneficiarilor, oferindu-le un ajutor concret in acoperirea costurilor ridicate.

Cum a reusit un furnizor de energie sa aduca lumina in vietile a mii de romani nevoiasi in 9 ani?
Cum a reusit un furnizor de energie sa aduca lumina in vietile a mii de romani nevoiasi in 9 ani? 4

„Suntem profund impresionati de povestile beneficiarilor si recunoscatori ca romanii au raspuns apelului nostru de a-i sprijini prin intermediul acestei campanii.” – reprezentant E.ON Romania

Un angajament de durata pentru comunitatile locale

Initiativa „Daruieste Lumina” este doar una dintre multiplele actiuni de responsabilitate sociala derulate de E.ON in comunitatile in care activeaza. De la intrarea pe piata din Romania in 2005, compania a investit peste 2,3 miliarde de euro in modernizarea retelelor si a virat 3,4 miliarde de euro la bugetele de stat si locale.

Citeste si...
Afacerile rascumparate de antreprenori romani: O sansa de redresare pentru businessurile vandute anterior

Totodata, E.ON a sustinut cu peste 20 de milioane de euro numeroase proiecte sociale care au beneficiat aproximativ 600.000 de romani din comunitatile deservite.

Prin campania „Daruieste Lumina”, unul dintre liderii pietei energetice demonstreaza ca are la inima sustinerea categoriilor vulnerabile si integrarea sociala a persoanelor cu nevoi speciale. Implicarea activa in rezolvarea problemelor comunitatilor este o parte esentiala a strategiei de responsabilitate corporatista a E.ON Romania.

Acest demers caritabil de amploare pune inca o data in lumina forta pe care o poate avea un parteneriat autentic intre mediul de afaceri si societatea civila. Doar prin unirea puterilor se pot produce schimbari reale in bine in vietile celor care au cea mai mare nevoie de ajutor si ingrijire.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole