27.8 C
București
25 iulie 2024

5 intrebari la care narcisistul tau nu va fi niciodata in stare sa raspunda

Citeste si ...

Sa va spun ceva, prieteni. Am petrecut ultimii ani vanand prin tara cea mai periculoasa si vicleana specie de pradatori emotionali – narcisistii. I-am urmarit prin baruri intunecate, apartamente darapanate si birouri corporatiste sterile. I-am studiat, i-am provocat si am reusit sa demistific cateva dintre secretele lor bine pazite.

Și acum, dupa nenumarate batalii psihologice si cateva cicatrici emotionale, sunt gata sa va dezvalui cele 5 intrebari fatale care ii vor face pe acesti monstri cu ego umflat sa se zbata ca niste pesti pe uscat.

Intrebarea 1: De ce simti nevoia obsesiva de a impresiona pe toata lumea?

Frate, daca vrei sa vezi un narcisist intrand in panica, pune-i aceasta intrebare. Vor incepe sa transpire, sa balbaie si sa caute disperat o iesire. Pentru ca adevarul e ca sunt niste copii speriati si nesiguri in interiorul lor. Toata fatada lor de superioritate e construita pe nevoia disperata de validare externa.

Am vazut odata un narcisist inrait care incerca sa impresioneze o tipa la bar. Cand l-am intrebat de ce simte nevoia asta, tipul a inghetat ca si cum l-ar fi lovit trenul. A balbait ceva despre „a fi sociabil” si apoi a fugit efectiv din bar. Patetic.

Intrebarea 2: De ce pierzi timpul cu mine daca sunt atat de groaznic?

Asta e o lovitura directa in contradictiile lor interne. Narcisistii adora sa-si insulte si sa-si manipuleze victimele. Dar in acelasi timp nu pot suporta ideea de a fi parasiti.

Am testat asta pe un narcisist notoriu care-si teroriza iubita de ani de zile. Cand l-am intrebat de ce nu pleaca daca ea e atat de rea, tipul a intrat intr-un sir halucinant de justificari absurde. „E complicat”, „Vreau s-o ajut sa se schimbe”, bla bla bla. Adevarul e ca nu poate trai fara sursa lui de narcisism.

Intrebarea 3: Chiar crezi ca ai mereu dreptate si nu gresesti niciodata?

Aici e vorba de a expune megalomania lor ridicola. Narcisistii traiesc intr-o lume fantezista in care sunt experti in orice si infailibili.

Citeste si...
7 Semne ca cel Mai Apropiat Prieten te-ar Putea Trada

Am pus aceasta intrebare unui narcisist care se lauda constant cu „geniul” lui. Omul s-a blocat complet, incapabil sa admita ca ar putea gresi vreodata. A inceput sa delireze despre cat de destept e si cum toti ceilalti sunt prosti. Era ca si cum i-ar fi explodat creierul incercand sa proceseze ideea ca nu e perfect.

Intrebarea 4: De ce te enervezi atat de tare cand am propriile mele ganduri si prioritati?

Asta loveste direct in nevoia lor patologica de control. Narcisistii nu pot suporta ideea ca altii ar putea gandi independent.

Am testat asta pe un narcisist care incerca mereu sa-si controleze prietenii. Cand l-am intrebat de ce il deranjeaza atat de tare ca ceilalti au propriile lor opinii, tipul a explodat. A inceput sa urle ca toti sunt niste idioti si ca doar el stie ce e mai bine. Era ca un copil furios ca nu i se face pe plac.

Intrebarea 5: Care e cea mai mare durere a ta?

Aici ajungem la miezul problemei, prieteni. Narcisistii sunt niste copii traumatizati care si-au construit o carapace de grandoare pentru a se proteja.

Am pus aceasta intrebare unui narcisist notoriu intr-un moment de vulnerabilitate. Pentru o clipa, masca i-a cazut si am vazut toata durerea si frica ascunse in spatele fatadei. Apoi s-a inchis brusc si a inceput sa ma atace. Era ca si cum as fi atins un nerv expus.

Deci asta e, prieteni. Cele 5 intrebari care vor face orice narcisist sa se zbata ca un peste pe uscat. Folositi-le cu grija, pentru ca sunt periculoase. Dar daca vreti sa vedeti adevarata fata a acestor pradatori emotionali, astea sunt armele voastre secrete.

Ramaneti vigilenti si nu lasati niciun narcisist neprovocata! Ne vedem data viitoare pentru mai multe aventuri in lumea intunecata a tulburarilor de personalitate.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Ultimele articole