22.8 C
București
19 iunie 2024

Cantareaţa americana Nicki Minaj, arestata pe aeroportul Schiphol din Amsterdam pentru posesie de droguri uşoare

Celebra cântăreaţă americană Nicki Minaj a fost reţinută pe aeroportul Schiphol, suspectată de posesie de droguri uşoare, înainte de concertul din Manchester.

Citeste si ...

Nicki Minaj, celebra cantareaţa americana in varsta de 41 de ani, a fost arestata pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, fiind suspectata de posesie de droguri uşoare. Incidentul a avut loc cu cateva ore inainte de concertul pe care artista urma sa il susţina la Arena Co-op Live din Manchester, Marea Britanie.

Detalii despre arest

Conform informaţiilor furnizate de Robert van Kapel, purtatorul de cuvant al Royal Netherlands Marechaussee, Nicki Minaj a fost reţinuta pe aeroportul Schiphol din cauza posesiei de droguri uşoare. Artista a postat o serie de mesaje pe platforma de socializare X (fosta Twitter), in care a menţionat ca autoritaţile „au spus ca au gasit iarba” şi ca i-au luat bagajele fara consimţamant.

Intr-unul dintre mesaje, Minaj a subliniat faptul ca „Acesta este Amsterdam, apropo, unde iarba este legala”. De asemenea, ea a filmat ceea ce parea a fi un funcţionar de la aeroport care ii cerea sa ii fie verificate bagajele.

Reacţia artistei şi impactul asupra concertului

Nicki Minaj a continuat sa posteze mesaje pe X, exprimandu-şi nemulţumirea faţa de situaţie. Ea a scris ca „incearca sa ma ţina departe de MANCHESTER” şi a estimat ca autoritaţile „probabil ca incearca sa traga de timp de aproximativ 4 ore”, avand in vedere ca zborul pana la Manchester dureaza intre 45 de minute şi o ora.

Artista a mai menţionat ca i s-a cerut sa mearga la secţia de poliţie pentru a da o declaraţie despre securitatea sa. Nu este clar daca incidentul a afectat spectacolul lui Minaj de la Arena Co-op Live din Manchester. Conform unei postari pe contul de X al locaţiei, uşile de intrare generala şi premium pentru concertul din acea seara urmau sa se deschida la ora 19:00.

Cantareaţa americana nicki minaj, arestata pe aeroportul schiphol din amsterdam pentru posesie de droguri uşoare
Cantareaţa americana nicki minaj, arestata pe aeroportul schiphol din amsterdam pentru posesie de droguri uşoare

Arena Co-op Live din Manchester

Arena Co-op Live din Manchester, cel mai mare loc de divertisment acoperit din Marea Britanie, a fost inaugurata la inceputul lunii mai 2024, dupa ce a fost afectata de o serie de probleme. Spectacolul lui Nicki Minaj era programat sa aiba loc in aceasta locaţie.

Citeste si...
Oamenii de stiinta au dezvaluit ce inaltime prefera 90% dintre femeile de pe planeta noastra

Deşi Nicki Minaj a subliniat faptul ca „iarba este legala” in Amsterdam, situaţia este mai complexa. Olanda are o politica de toleranţa faţa de consumul de droguri uşoare, precum canabisul, insa acest lucru nu inseamna ca posesia şi comercializarea sunt complet legale.

Coffeeshop-urile din Olanda sunt autorizate sa vanda cantitaţi limitate de canabis persoanelor cu varsta de peste 18 ani, dar aprovizionarea acestor localuri ramane in sfera ilegala. De asemenea, transportul de droguri, chiar şi in cantitaţi mici, poate fi sancţionat de autoritaţi.

Incidentul in care a fost implicata Nicki Minaj pe aeroportul Schiphol din Amsterdam ridica semne de intrebare cu privire la impactul asupra concertului sau din Manchester şi evidenţiaza complexitatea cadrului legal privind consumul de droguri uşoare in Olanda. Ramane de vazut care vor fi consecinţele acestei situaţii pentru celebra cantareaţa americana.

Sursa imagini: Facebook / Nicki Minaj

Subiecte abordate in articol: Nicki Minaj, arest, droguri uşoare, Amsterdam

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Ultimele articole

Cantareaţa americana nicki minaj, arestata pe aeroportul schiphol din amsterdam pentru posesie de droguri uşoare