16 C
București
22 mai 2024

Cei 24 de Concurenti care au Impresionat Juriul si Prezentatorii Romanii au Talent Sezonul 14!

Juriul a luat o decizie dificilă și a selectat cei 24 de semifinaliști talentați de la Românii au Talent sezonul 14. Află cine sunt ei!

Citeste si ...

In urma culoarelor primului concurs national de talente din Romania, juratii Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete si Dragos Bucur, alaturi de prezentatorii Smiley si Pavel Bartos, au luat una dintre cele mai dificile decizii. Dupa ce au vizionat peste 150 de artisti, a venit momentul sa stabileasca cei 24 de semifinalisti ai sezonului 14 Romanii au Talent.

Intr-un proces transparent, filmarile din culise au dezvaluit momente emotionante si intense in care juriul a reexaminat fiecare caz, intr-o dezbatere aprinsa pentru a selecta cei mai inzestrati concurenti. Voturile finale au fost o provocare, departajand intre talente exceptionale din toate colturile Romaniei, de la voci senzationale, numere de stand-up comedy savuroase, monologuri emotionante, dansuri spectaculoase si numere de acrobatie incredibile.

Procesul Memorabil de Selectare a Semifinalistilor

In sedinta de jurizare, juratii au revazut momentele care au cucerit scena FENOMEN in acest sezon, pregatindu-si voturile. Andi Moisescu a remarcat: „Probabil ca e sezonul in care au trecut cei mai multi. Este o etapa extrem de neplacuta, e dureros„. Smiley a atras atentia asupra discutiei incarcate de emotie pe care o vor avea: „Va fi foarte complicat. Trebuie sa departajati intre numere care v-au placut„.

Atmosfera a devenit intensa pe masura ce juratii Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete si Dragos Bucur, alaturi de prezentatorii Smiley si Pavel Bartos, au dezbatut cazurile celor 150 de artisti calificati cu 3 sau 4 DA. Unii s-au calificat direct cu Golden Buzz, in timp ce ceilalti au fost reexaminati.

„A fost o decizie extrem de grea, dar am incercat sa fim cat mai obiectivi. Țara noastra are atat de multe talente incredibile, incat a fost aproape imposibil sa alegem doar 24”, a explicat Andra.

Concurentii Inspirati care au Trecut in Semifinale

Cei 24 de Concurenti care au Impresionat Juriul si Prezentatorii Romanii au Talent Sezonul 14!
Cei 24 de Concurenti care au Impresionat Juriul si Prezentatorii Romanii au Talent Sezonul 14! 4

Dupa ore intregi de deliberari aprinse, juriul a ajuns in cele din urma la un acord cu privire la cei 24 de concurenti care au facut cel mai mare impact si merita un loc in semifinalele Romanii au Talent sezonul 14:

 1. Anastasiia Beaumont
 2. Eduard Anghelescu
 3. Aniela Ravineala
 4. Dora Drebreczeni
 5. Karlos Tanasuca
 6. Carla Munteanu
 7. Cristian Ciausu
 8. Clara Postelnicu
 9. Erica Popa
 10. VAN
 11. Quim Moya
 12. Mia Rusu
 13. Lukas Urdea
 14. Senayet Asefa
 15. Sergiy Mishchurenko
 16. Iustin Cazacu
 17. Iulia Vilceanu – „Villia”
 18. Violeta Botezatu
 19. Lae Dreghici
 20. Ana Nuta
 21. Calisthenics Romania
 22. Emanuel Barica
 23. Corul Regal
 24. Ansamblul Hecenii
Citeste si...
Kate Middleton lupta cu cancerul: Printul William ofera ultimele detalii despre starea sotiei sale

Acesti artisti remarcabili i-au convins pe jurati ca au talentul si determinarea necesare pentru a merge mai departe in competitie. Publicul se poate astepta la momente uluitoare si performante de exceptie in semifinalele Romanii au Talent sezonul 14.

In concluzie, selectia celor 24 de semifinalisti a fost una dificila, dar juratii au reusit sa aleaga cei mai merituosi concurenti dintr-un grup talentat. Acum, toti ochii sunt indreptati catre semifinale, unde acesti artisti vor avea sansa sa-si demonstreze din nou talentul pe scena de la Pro TV. Prima semifinala va avea loc vineri, 17 mai, de la ora 20.30. Ramaneti alaturi de noi pentru a vedea cine va impresiona si va avansa catre marele final!

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole