35.6 C
București
13 iulie 2024

CATEGORIE

Retete culinare

Prajitura cu Rubarba si Lamaie: Desertul Perfect

Ai pofta de ceva dulce, dar nu vrei sa te complici? Aceasta prajitura cu rubarba si lamaie este exact ce-ti trebuie! E usor de...

Ce ingredient adauga aproape toti in marinata, desi ar trebui evitat cu orice pret

Odata cu venirea verii, sezonul gratarelor este in plina desfasurare. Multi cauta cele mai bune bucati de carne pentru frigarui si retete reusite de...

Hummus de casa cremos: Reteta secreta care intrece orice varianta din comert

Hummusul, acea pasta delicioasa din naut care a cucerit lumea in ultimii ani, a devenit rapid un simbol al bucatariei sanatoase si versatile. Dar...

De ce micul dejun in hotelurile europene este numit „continental”?

Micul dejun continental, un reper in hotelurile din Europa, are o istorie interesanta care dateaza din secolul al XIX-lea. Acest termen a fost inventat...

Broccoli gratinat cu branza cheddar si usturoi

Va zic eu ca n-ati mancat niciodata un broccoli ca asta! Stati sa va povestesc cum am ajuns eu sa gatesc cea mai tare...

Omleta cu dovlecei la cuptor – o explozie de savoare pentru micul dejun

Draga gurmandule in devenire, pregateste-te sa-ti satisfaci papilele gustative cu o reteta care-ti va face stomacul sa cante de fericire! Astazi vom explora tainele...

Capsuni imbaiate in ciocolata neagra – un orgasm al simturilor

Pregateste-te sa-ti pui papilele gustative in delir maxim si sa experimentezi o explozie de savoare cum n-ai mai gustat vreodata! Capsuni cufundate in ciocolata...

Cine a inventat popcornul si cand? Delicatesa „cinema” exista de mii de ani.

Popcornul este astazi una dintre cele mai populare gustari, fiind aproape sinonim cu experienta vizionarii unui film la cinema. Insa istoria acestei delicioase mancari...

Chec glazurat cu lamaie si mac: O explozie de arome in bucataria ta

Ți s-a facut pofta de un desert delicios, dar nu vrei sa petreci ore intregi in bucatarie? Ei bine, am solutia perfecta pentru tine!...

Sos Béchamel Clasic: Reteta Perfecta pentru Bucataria ta

Sosul béchamel, cunoscut si ca sosul alb, este un element de baza in bucataria franceza si serveste ca fundatie pentru multe alte sosuri si...

Ultimele stiri