Despre Noi – Politica editoriala e-Click.ro

Viziune

e-Click.ro este autoritatea in intersectia dintre politica, politici si putere. Este cel mai robust serviciu de stiri si informatii specializat in stiri, actualizate din diverse domenii precum politica, economie, sport, sanatate, stil de viata, tehnologie IT, cultura, religie si multe altele, care informeaza cel mai influent public din lume cu perspicacitate, avantaj si autoritate.

Viziunea politica

e-Click.ro se straduieste sa fie sursa dominanta de stiri din Romania, unde accesul la informatii de incredere, jurnalism non-partizan si instrumente in timp real creeaza, informeaza si implica un cetatean global. Ne angajam sa oferim o acoperire echilibrata si obiectiva a evenimentelor si problemelor politice, fara a favoriza niciun partid sau ideologie politica. Credem ca rolul nostru este de a prezenta faptele si perspectivele diverse, permitand cititorilor nostri sa traga propriile concluzii.

Principii jurnalistice

Jurnalismul nostru se bazeaza pe cateva principii fundamentale care ne ghideaza activitatea zilnica:

 1. Acuratete: Ne straduim sa prezentam informatii corecte, verificate din surse credibile. Daca se intampla sa publicam informatii inexacte, le corectam prompt si transparent.
 2. Impartialitate: Tratam toate subiectele si sursele cu obiectivitate si echidistanta, fara a lasa opiniile personale sa influenteze relatarile noastre. Prezentam diversitatea de perspective pe temele abordate.
 3. Independenta: e-Click.ro este independent din punct de vedere editorial. Nu permitem ca interese comerciale sau politice sa ne influenteze acoperirea jurnalistica.
 4. Integritate: Respectam cele mai inalte standarde etice in activitatea noastra. Nu acceptam cadouri, favoruri sau influente care ne-ar putea compromite integritatea.
 5. Respect pentru cititori: Ne tratam cititorii cu respect, furnizandu-le informatii relevante, de interes public, prezentate inteligibil. Respectam viata privata a persoanelor si nu publicam informatii private decat daca exista un interes public major.
 6. Responsabilitate: Ne asumam responsabilitatea pentru ceea ce publicam. Cand gresim, recunoastem si corectam. Suntem deschisi la critici si dialog cu cititorii nostri.
 7. Inovatie: Cautam constant noi modalitati de a relata si a prezenta informatia pentru a servi cat mai bine nevoile publicului nostru. Experimentam cu noi formate si tehnologii pentru a spori impactul si relevanta jurnalismului nostru.

Domenii de acoperire

e-Click.ro acopera o gama larga de subiecte de interes pentru publicul sau:

 • Politica: Relatam despre evenimentele si deciziile politice la nivel national si international, analizam politicile publice si implicatiile lor.
 • Economie: Acoperim tendintele economice, mediul de afaceri, pietele financiare, decizii cu impact economic.
 • Societate: Scriem despre probleme sociale, educatie, sanatate, demografice, drepturile omului.
 • Externe: Informam despre evenimentele internationale relevante si politica externa a Romaniei.
 • Tehnologie: Relatam despre inovatiile tehnologice cu impact asupra societatii si a modului in care traim, muncim si comunicam.
 • Cultura: Scriem despre evenimente si tendinte din lumea artei, literaturii, muzicii, filmului, teatrului.
 • Sport: Acoperim competitiile sportive interne si internationale, performantele sportivilor romani.
 • Știinta: Relatam despre descoperirile stiintifice si potentialele aplicatii ale acestora.
 • Sanatate: Informam despre aspecte medicale, cercetari in domeniul sanatatii, politici de sanatate publica.
 • Mediu: Scriem despre problemele de mediu, schimbarile climatice, politici si initiative ecologice.

Etosul

Informam pe cei puternici, in special pe cei care au o miza politica, profesionala sau financiara in politica si politici. Iluminam acest public influent cu perspicacitate, avantaj si autoritate. Facem acest lucru oriunde, oricand si oricum au nevoie clientii nostri. Și o facem mai bine decat oricine altcineva.

Jurnalismul grozav si afacerile grozave necesita un loc de munca grozav. Cautam oameni pasionati, colaborativi si respectuosi. Cultura noastra este definita de grija necrusatoare pentru calitate si acuratete, de integritate totala in relatia cu sursele, publicul si partenerii nostri, precum si de prioritizarea inovatiei. Experimentam cu curaj noi modalitati de a relata si livra informatie, fara teama de esec, pentru a fi mereu in avangarda jurnalismului.

Interactiunea cu publicul

e-Click.ro pretuieste dialogul cu cititorii sai. Incurajam feedback-ul si dezbaterea civilizata pe marginea articolelor noastre, prin sectiunile de comentarii si prin intermediul retelelor sociale. Totodata, suntem deschisi la sugestii de subiecte pe care publicul nostru doreste sa le acoperim.

Utilizam datele analitice pentru a intelege mai bine comportamentul si preferintele cititorilor nostri, astfel incat sa ne adaptam continutul pentru a raspunde cat mai bine nevoilor lor de informare. Protejam insa cu strictete datele personale ale utilizatorilor nostri, conform legislatiei in vigoare.

Platforma

e-Click.ro este o platforma personalizabila de stiri si informatii despre politici pentru profesionistii din prima linie a politicii. Platforma Pro va ofera acces la rapoarte, analize si instrumente exclusive pentru a va inarma cu informatiile de care aveti nevoie pentru a lua decizii informate, astfel incat sa puteti ramane cu un pas inainte.

Prin continutul sau premium, e-Click.ro Pro ofera analize in profunzime, previziuni politice, monitorizari legislative, profiluri ale actorilor cheie si alte resurse valoroase pentru specialistii in politici publice, consultanta si afaceri guvernamentale. Platforma permite personalizarea fluxului de stiri si notificari in functie de ariile de interes ale fiecarui utilizator.

Misiunea

Misiunea e-Click.ro de la inceput a fost sa castige publicul. Ne dedicam sa furnizam informatii precise, nepartizan cu impact persoanelor potrivite la momentul potrivit, astfel incat acestia sa poata actiona cu incredere si rapiditate. Și acordam prioritate eforturilor de a servi in mod obsesiv, de a intelege mai bine si de a creste publicul nostru influent prin crearea de produse si instrumente inovatoare care ofera valoare nelimitata, ajutand la navigarea schimbarilor tectonice si a perturbarilor care apar pe tot globul.

Profesionistii politici citesc e-Click.ro. Profesionistii in politici publice au nevoie de e-Click.ro. Iar cei care doresc sa inteleaga mai bine centrele guvernamentale de putere de pe tot globul merg mai intai la e-Click.ro.