34 C
București
18 iunie 2024

Restrictii de Trafic in Capitala pentru Evenimente Culturale si Sportive de Sfarsit de Saptamana

Capitala se pregătește pentru un weekend plin cu evenimente culturale și sportive. Iată restricțiile de circulație impuse și rutele ocolitoare recomandate.

Citeste si ...

La sfarsitul acestei saptamani, mai multe evenimente culturale, artistice, sociale si sportive vor avea loc in Bucuresti, ceea ce va duce la restrictii de circulatie pe cateva artere importante ale Capitalei, a anuntat Brigada Rutiera.

La sfarsitul saptamanii, Primaria Capitalei prin Centrul de Proiecte Culturale ARCUB va organiza evenimentul cultural-artistic „Strazi Deschise – Bucuresti, Promenada Urbana” pe Calea Victoriei, intre Bulevardul Dacia si Splaiul Independentei. Pentru buna desfasurare a evenimentului, circulatia vehiculelor va fi restrictionata in aceasta zona intre orele 09:00 si 23:00. Pe portiunile inchise ale strazii vor avea loc miniconcerte stradale, spectacole de teatru si dans, ateliere pentru copii, statui vivante si studiouri foto.

Evenimentele de Sarbatorire a lui Buddha si Constientizarea Pericolului la Traversarea Cailor Ferate

Sambata, intre orele 18:00 si 21:00, Asociatia buddhista Kagyu si Asociatia cetatenilor nepalezi vor organiza o adunare publica si un mars in Piata Victoriei pentru a sarbatori ziua lui Buddha. Evenimentul va incepe cu o adunare in Piata Universitatii, urmata de un mars pe traseul Bulevardul Nicolae Balcescu – Bulevardul Gheorghe Magheru – Piata Romana – Piata Victoriei.

Tot sambata, intre orele 10:00 si 13:00, va avea loc un mars pentru constientizarea pericolului traversarii neregulamentare a cailor ferate, pe Drumul Intre Tarlale, intre Hala Laminor si Strada Erou Grigore Iancu.

Restrictii de trafic in capitala pentru evenimente culturale si sportive de sfarsit de saptamana
Restrictii de trafic in capitala pentru evenimente culturale si sportive de sfarsit de saptamana

Evenimentul Cultural „Femei pe Matasari” si Restrictii de Circulatie

De vineri pana duminica, se va desfasura evenimentul cultural „Femei pe Matasari”, ceea ce va duce la restrictionarea traficului rutier pe Strada Matasari, intre Strada Matei Voievod si Bulevardul Pache Protopopescu, in intervalul orar 16:00 – 23:00. Riveranii si vehiculele de urgenta vor avea acces in zona.

Meciul de Adio al „Generatiei de Aur” si Restrictii in Zona Arenei Nationale

Sambata, de la ora 20:30, pe Stadionul Arena Nationala va avea loc meciul de adio al „Generatiei de Aur” – „Pentru ultima data impreuna”. In vederea bunei desfasurari a evenimentului sportiv, se vor impune urmatoarele restrictii:

  • Inchiderea traficului rutier, cu exceptia transportului in comun, pe Strada Maior Coravu incepand cu ora 16:00, pana la finalul jocului
  • Restrictionarea parcarii pe rondul de pe Strada Maior Coravu, in fata intrarii in Arena Nationala, incepand de vineri de la ora 22:00
  • Restrictionarea parcarii pe Strada Pierre de Coubertin, de la intersectia cu Strada Vatra Luminoasa pana la intrarea in complex, de vineri de la ora 22:00
  • Restrictionarea parcarii pe Strada Tony Bulandra, de sambata de la ora 16:00, pana la finalul jocului
  • Restrictionarea parcarii in zona intrarii din Bulevardul Basarabia, de vineri de la ora 22:00
Citeste si...
Ana Birchall si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale: „Voi fi primul presedinte cu studii de drept din istoria Romaniei"

Evenimentul „Festival du Bonheur” si Restrictii pe Șoseaua Kiseleff

In sfarsit, sambata si duminica, intre orele 09:00 si 22:00, se va desfasura evenimentul „Festival du Bonheur” pe Șoseaua Pavel D. Kiseleff. Pentru buna desfasurare a acestui eveniment, traficul rutier va fi restrictionat pe Șoseaua Kiseleff, intre Strada Arh. Ion Mincu si Strada Monetariei, de vineri la ora 22:00 pana luni la ora 06:00.

Brigada Rutiera va lua masuri pentru fluidizarea traficului si prevenirea accidentelor de circulatie. Conducatorii auto sunt indemnati sa circule cu prudenta, sa pastreze distanta de siguranta, sa statioene doar in locurile amenajate si sa respecte indicatiile politistilor rutieri.

Avand in vedere multitudinea de evenimente culturale si sportive programate in Capitala la sfarsitul acestei saptamani, numeroase restrictii de circulatie vor fi impuse pe arterele importante ale Bucurestiului. Recomandam tuturor participantilor si soferilor sa se informeze din surse oficiale cu privire la rutele alternative si sa respecte indicatiile autoritatilor pentru a evita aglomeratia si potentialele incidente rutiere.

Sursa imagini: [Getty Images]

Subiecte abordate in articol: [restrictii trafic, evenimente culturale, evenimente sportive, Bucuresti, weekend]

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Ultimele articole

Restrictii de trafic in capitala pentru evenimente culturale si sportive de sfarsit de saptamana