27.8 C
București
25 iulie 2024

Asistenta vocala Siri devine mai inteligenta si personalizabila in iOS 18

Citeste si ...

In cadrul noii versiuni iOS 18, asistentul vocal Siri de la Apple va primi imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste inteligenta si personalizarea. Iata cateva dintre cele mai asteptate actualizari:

69 de milioane de utilizatori Siri asteapta schimbari majore

Activarea vocala personalizata

Cea mai importanta si anticipata noutate este posibilitatea de a schimba fraza de activare vocala pentru Siri cu un cuvant sau o expresie aleasa de utilizator. Aceasta functie va permite activarea asistentului prin rostirea unei comenzi personalizate, in locul „Hey Siri”.

Pentru a configura aceasta optiune, utilizatorii trebuie sa acceseze: Setari -> Accesibilitate -> Comenzi vocale -> Personalizare comenzi vocale -> Siri. Dupa rostirea noii fraze, trebuie sa se faca o pauza pentru ca dispozitivul sa confirme schimbarea.

O experienta mai naturala si inteligenta

Pe langa personalizarea activarii vocale, iOS 18 promite ca Siri sa devina mult mai inteligenta si capabila sa inteleaga contextul conversatiilor. Asistentul va putea interpreta beginning-urile si rezervele din solicitarile utilizatorilor intr-un mod mult mai natural.

Totodata, Siri va fi mult mai familiarizata cu produsele Apple, putand oferi sfaturi si explicatii detaliate privind caracteristicile si functionalitatile diferitelor dispozitive.

Cum va evolua Siri pe iOS 18

Asistenta vocala Siri devine mai inteligenta si personalizabila in iOS 18
Asistenta vocala siri devine mai inteligenta si personalizabila in ios 18

Desi actualizarile aduse asistentei vocale Siri sunt mult asteptate, raman cateva necunoscute legate de disponibilitatea unor functii pe anumite dispozitive sau procesor-uri.

Conform rapoartelor recente, este posibil ca unele imbunatatiri ale asistentei Siri sa fie limitate doar la iPhone-urile de top, precum iPhone 15 Pro si modelele echipate cu procesoarele Apple din seria M.

In ciuda acestor neclaritati, fanii apple se arata incantati de perspectiva unor imbunatatiri majore ale celui mai longeviv asistent vocal si de posibilitatea personalizarii sale.

Ramane de vazut cum vorfi implementate aceste actualizari si daca vor indeplini asteptarile utilizatorilor fideli ai ecosistemului iOS si dispozitivelor Apple.

Sursa imaginii: Unsplash

Subiecte abordate in articol: iOS 18, Siri, asistent vocal, personalizare, inteligenta artificiala

Citeste si...
Cum sa-ti explodezi traficul pe blog folosind TikTok - un studiu de caz de neratat!

Conform rapoartelor recente de la Bloomberg si expertilor in tehnologie.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Ultimele articole