22.8 C
București
19 iunie 2024

Accident in Parcul Bazilescu: Un copac s-a prabuşit peste doi tineri, una din victime avand coloana vertebrala afectata

Citeste si ...

Un incident tragic a avut loc sambata in Parcul Bazilescu din Sectorul 1 al Capitalei. Un copac s-a rupt brusc şi a cazut peste doi tineri care se aflau in zona, ranind grav o tanara aflata in scaun cu rotile. Conform informaţiilor furnizate de PNL Sector 1, victima are coloana vertebrala şi craniul afectate, fiind internata in prezent la Spitalul Elias intr-o stare extrem de grava.

Neglijenţa in intreţinerea vegetaţiei

Liberalii acuza administraţia condusa de Clotilde Armand de neglijenţa in intreţinerea spaţiilor verzi şi de punerea in pericol a vieţii cetaţenilor. George Tuţa, preşedintele PNL Sector 1 şi candidatul la Primaria Sectorului 1, afirma ca arborele din care s-a desprins creanga care a ranit victimele era sanatos, dar coronamentul sau era dezechilibrat din cauza toaletarii defectuoase efectuate in anii precedenţi.

„Din toate cartierele, cetaţenii Sectorului 1 ne spun acelaşi lucru: ca in ultimii ani de zile nu se face toaletarea copacilor sau ca fac sesizari catre Primarie cu privire la copaci care prezinta pericole şi nu le raspunde nimeni,” a declarat George Tuţa.

Acuzaţii de indiferenţa şi incompetenţa

Reprezentanţii PNL Sector 1 au acuzat administraţia condusa de Clotilde Armand de indiferenţa şi incompetenţa, afirmand ca aceasta pune vieţile oamenilor in pericol zi de zi. George Tuţa a subliniat nevoia de a remedia situaţia:

Indiferenţa şi incompetenţa din actuala administraţie a Sectorului 1 pun in pericol vieţile oamenilor in fiecare zi, iar acest lucru trebuie sa se opreasca. Scoatem incompetenţa din primarie din 9 iunie şi ne apucam sa recladim Sectorul 1.”

Reacţia Primariei Sector 1

Intr-un punct de vedere trimis presei, Primaria Sectorului invoca limitari bugetare drept cauza a incapacitaţii Administraţiei Domeniului Public (ADP) de a-şi efectua datoria faţa de cetaţenii din sector. Totuşi, George Tuţa a respins aceasta explicaţie:

Scuzele pe care şi le cauta permanent Clotilde Armand sunt o ruşine la adresa oamenilor care merita o viaţa decenta, in care sa nu fie puşi in pericol de inabilitatea ei. Nu ai nevoie de bani la ADP ca sa tai o creanga. Ai angajaţi care asta trebuie sa faca, pentru asta sunt platiţi.”

Citeste si...
Incendiu puternic intr-o cladire dezafectata din Bucuresti. Pompierii intervin cu forte impresionante
Accident in parcul bazilescu: un copac s-a prabuşit peste doi tineri, una din victime avand coloana vertebrala afectata
Accident in parcul bazilescu: un copac s-a prabuşit peste doi tineri, una din victime avand coloana vertebrala afectata

Incidentul tragic din Parcul Bazilescu a scos la iveala probleme serioase in ceea ce priveşte intreţinerea spaţiilor verzi şi siguranţa cetaţenilor in Sectorul 1. Ramane de vazut daca autoritaţile vor lua masuri concrete pentru a preveni astfel de situaţii in viitor şi pentru a asigura un mediu sigur pentru locuitorii sectorului.

Distribuie aceasta ştire pentru a informa şi pe alţii despre situaţia din Sectorul 1 şi lasa un comentariu cu parerile tale.

Sursa imaginii: Social Media

Subiecte abordate in articol: intretinerea spatiilor verzi, siguranta cetatenilor, incompetenta, primarie

Informatiile din articol se bazeaza pe declaratiile oficiale ale PNL Sector 1 si ale primarului Sectorului 1.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Ultimele articole

Accident in parcul bazilescu: un copac s-a prabuşit peste doi tineri, una din victime avand coloana vertebrala afectata