23.8 C
București
17 iunie 2024

Acident la Targoviste: Șofer fugar dupa ce a accidentat grav o femeie

Citeste si ...

O femeie in varsta de 63 de ani a fost victima unui grav accident rutier petrecut vineri dimineata in Targoviste. Potrivit politistilor, un barbat de 31 de ani din Onita a lovit-o pe femeie in zona intersectiei strazii Petru Cercel cu Calea Bucuresti, iar apoi a parasit locul faptei.

Fuga de la locul accidentului, o infractiune grava

Conducatorul auto implicat in accidentul rutier nu a inteles gravitatea situatiei si a incercat sa scape de raspundere juridica. Conform Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita, barbatul a fost gasit si oprit pe strada Silviu Stanculescu, fiind deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

„Victima a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale. Politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului producerii accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia,” a precizat IPJ Dambovita.

Circumstantele producerii accidentului, investigate

Acident la Targoviste: Șofer fugar dupa ce a accidentat grav o femeie
Acident la targoviste: șofer fugar dupa ce a accidentat grav o femeie

Anchetatorii vor stabili cu exactitate toate imprejurarile care au dus la producerea acestui grav accident rutier. Se vor analiza aspecte precum:

  • Viteza excesiva a vehiculului condus de barbatul de 31 de ani
  • Neacordarea prioritatii de trecere pietonilor
  • Posibila neatentie in trafic a unuia dintre participanti
  • Influenta alcoolului sau a substantelor interzise in conducerea vehiculului

Potrivit legislatiei rutiere, parasirea locului accidentului este considerata o infractiune grava, ce se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani. Șoferul fugar risca astfel o pedeapsa cu inchisoarea pe langa alte sanctiuni contraventionale.

Empatia si responsabilitatea, cheia sigurantei rutiere

Niciun accident rutier nu ar trebui tratat cu nonsalanta sau ignorat. Avand in vedere consecintele grave pe care le pot avea, este crucial ca toti participantii la trafic sa actioneze cu empatie, responsabilitate si respect pentru viata umana. Doar printr-o atitudine preventiva si civilizata putem reduce riscul tragediilor si ne putem bucura cu totii de un trafic sigur si lipsit de incidente.

Va incurajam sa distribuiti acest articol si sa lasati un comentariu cu opiniile voastre pe marginea acestui tragic incident rutier si a strategiilor de prevenire pentru viitor.

Citeste si...
Salarii atractive in constructii: 350.000 de romani au depus solicitari

Sursa imaginii: Social Media

Subiecte abordate in articol: accidente rutiere, soferi fugari, infractiuni rutiere, siguranta in trafic, responsabilitate

Datele si perspectivele prezentate in acest articol se bazeaza pe informatiile oficiale comunicate de Inspectoratul de Politie Judetean Dambovita.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Ultimele articole

Acident la Targoviste: Șofer fugar dupa ce a accidentat grav o femeie