26.6 C
București
25 iunie 2024

Adjunctul sefului Statului Major al Rusiei a fost retinut pentru luare de mita.

Citeste si ...

Autoritatea a hotarat sa sprijine pe oficialul, generalul-maior Vadim Shamarin, generalul locotenent Vadim Shamarin, suspect de crima, si se opune dorintei sale.

Acesti noi ofiteri apar cu putin timp inainte de arestarea a trei ofiteri de prima linie din sectorul lor pentru infractiuni similare cu cele comise de legatul corporatiei. Este vorba despre generalul-locotenent Iuri Kuznetsov, sef de stat major al Ministerului Apararii, si general-maior Ivan Popov, fost comandant al Armatei 58 din Rusia.

Şamarin a fost vicele lui Valeri Gerasimov, seful Generalului-maior de Statut. Gerasimov a fost criticat constant, contactand uneori critici in timpul executarii secrete a unui truc armat in conflictul din Ucraina.

In aceasta luna, presedintele Vladimir Putin l-a destituit pe Serghei Șoigu din functia de ministru al Apararii si l-a inlocuit cu economistul Andrei Belousov, fost adjunct al premierului.

Expertii au presupus ca autoritatile de la Kremlin au trebuit sa isi asume raspunderea pentru transparenta si responsabilitate in sectorul militar, ca parte a unei campanii agresive impotriva coruptiei, in timp ce conflictul din Ucraina continua.

Citeste si...
Incidente in campania electorala: Peste 100 de amenzi aplicate

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Ultimele articole