22.8 C
București
18 iunie 2024

Alerta pentru o fetita disparuta din Dolj: politia o cauta pe Raisa Maria Nicoleta Stan, in varsta de doar 2 ani si jumatate

Citeste si ...

O fetita de doar doi ani si jumatate a disparut luni, 27 mai 2024, in jurul pranzului, din fata locuintei sale din comuna Breasta, judetul Dolj. Micuta Raisa Maria Nicoleta Stan este cautata de politisti, iar Inspectoratul de Politie Judetean Dolj a lansat un apel public pentru identificarea si gasirea ei cat mai repede.

Potrivit IPJ Dolj, Raisa Maria Nicoleta Stan are o inaltime de aproximativ 100 de centimetri si o greutate estimata intre 12 si 14 kilograme. Fetita are ochi caprui, par saten scurt si ondulat. La momentul disparitiei, ea purta un tricou galben, pantaloni lungi de culoare neagra si era desculta.

Cum s-a produs disparitia si cum arata fetita

Alerta a fost data de un vecin al parintilor fetitei, in jurul orei 12:30. Conform informatiilor furnizate de Inspectoratul de Politie Judetean Dolj, micuta Raisa Maria Nicoleta Stan, in varsta de 2 ani si 5 luni, se juca in fata casei din comuna Breasta, judetul Dolj, impreuna cu alti copii, cand a disparut fara urma.

Potrivit descriptiei oferite de autoritatile din Dolj, fetita disparuta are o inaltime de aproximativ 100 de centimetri si o greutate estimata intre 12 si 14 kilograme. Ea are ochi caprui, par saten scurt si ondulat. La momentul disparitiei, Raisa Maria Nicoleta Stan purta un tricou galben, pantaloni lungi de culoare neagra si era desculta.

Alerta pentru o fetita disparuta din dolj: politia o cauta pe raisa maria nicoleta stan, in varsta de doar 2 ani si jumatate
Alerta pentru o fetita disparuta din dolj: politia o cauta pe raisa maria nicoleta stan, in varsta de doar 2 ani si jumatate

Apelul facut de politie pentru gasirea fetitei disparute

Inspectoratul de Politie Judetean Dolj a lansat un apel public catre cetateni, solicitand sprijin pentru identificarea si gasirea cat mai rapida a fetitei disparute. Orice persoana care detine informatii utile cu privire la locul in care se afla micuta Raisa Maria Nicoleta Stan este rugata sa anunte de urgenta autoritatile, apeland numarul unic de urgenta 112 sau contactand cea mai apropiata unitate de politie.

Familia si autoritatile spera ca fetita va fi gasita cat mai curand si ca se afla in siguranta. Orice informatie, oricat de mica, poate fi cruciala in aceasta ancheta pentru gasirea ei.

Citeste si...
Cum ii determinam pe copii sa manance folosind culori apetisante

In astfel de situatii, fiecare minut este esential. Implicarea intregii comunitati este vitala pentru a o gasi cat mai repede pe micuta Raisa Maria Nicoleta Stan si a o aduce acasa, in siguranta, langa parintii ei ingrijorati.

Distribuiti aceasta stire cat mai mult posibil si ramaneti atenti la orice informatii sau semne care ar putea ajuta la gasirea fetitei disparute. Impreuna, putem face o diferenta si putem contribui la acest efort de a o readuce acasa pe Raisa Maria Nicoleta Stan.

Sursa imaginii: Social Media

Subiecte abordate in articol: disparitie, copil, Dolj, politie, apel public

Informatiile furnizate in acest articol au ca sursa datele comunicate de Inspectoratul de Politie Judetean Dolj.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Ultimele articole

Alerta pentru o fetita disparuta din dolj: politia o cauta pe raisa maria nicoleta stan, in varsta de doar 2 ani si jumatate