28.5 C
București
18 iunie 2024

Blocuri fara apa calda in Bucuresti: Probleme persistente la reteaua de termoficare

Peste 800 de blocuri din toate sectoarele Capitalei nu au apă caldă din cauza unor avarii și lucrări la rețeaua de termoficare. Termoenergetica anunță că echipele lucrează pentru remedierea situației.

Citeste si ...

Sute de blocuri din Capitala se confrunta din nou cu lipsa apei calde, din cauza unor avarii si lucrari la sistemul de termoficare. Potrivit companiei Termoenergetica, nu mai putin de 811 imobile din toate sectoarele Bucurestiului sunt afectate in prezent de aceasta situatie neplacuta.

Cele mai multe blocuri ramase fara apa calda se afla in sectoarele 1, 5, 4 si 6. Compania a comunicat ca echipele lucreaza in regim continuu pentru remedierea problemelor si finalizarea lucrarilor in cel mai scurt timp posibil, insa termenul estimat pentru repunerea in functiune a punctelor termice este 24 mai.

Monitorizarea situatiei si Solicitari de asistenta

Blocuri fara apa calda in bucuresti: probleme persistente la reteaua de termoficare
Blocuri fara apa calda in bucuresti: probleme persistente la reteaua de termoficare

Termoenergetica detine date despre parametrii tehnici transmisi in timp real pentru 836 din totalul de 1027 de puncte termice pe care le administreaza. Pentru cele 191 de puncte nemonitorizate, personalul efectueaza verificari periodice in teren.

Reprezentantii companiei indeamna cetatenii care se confrunta cu probleme privind furnizarea apei calde sau a caldurii, si ale caror adrese nu se regasesc in listele publicate, sa apeleze la:

  • Dispeceratele de sector
  • TELVERDE 0800 820 002 (apel gratuit)
  • 031 9442

Aceste linii sunt disponibile non-stop, pentru inregistrarea sesizarilor si verificarea ulterioara a situatiei.

Blocuri afectate pe sectoare

Iata numarul de blocuri fara apa calda, pe fiecare sector al Capitalei:

  • Sectorul 1: 231 de blocuri
  • Sectorul 2: 107 blocuri
  • Sectorul 3: 26 de blocuri
  • Sectorul 4: 144 de blocuri
  • Sectorul 5: 163 de blocuri
  • Sectorul 6: 140 de blocuri

Potrivit Companiei Municipale Termoenergetica Bucuresti, echipele depun eforturi sustinute pentru remedierea cat mai rapida a defectiunilor si reluarea furnizarii apei calde in toate imobilele afectate.

Aceasta situatie ilustreaza inca o data necesitatea investitiilor consistente in modernizarea si intretinerea corespunzatoare a infrastructurii de termoficare din Capitala. Lipsa apei calde reprezinta un disconfort major pentru mii de bucuresteni, motiv pentru care autoritatile ar trebui sa trateze cu maxima prioritate rezolvarea acestei probleme recurente.

Sursa imagini: Social Media Subiecte abordate in articol: termoficare, avarii, apa calda, Capitala

Citeste si...
Razboi hibrid la granita dintre Polonia si Belarus – Tensiunile cresc pe masura ce mai multi migranti incearca sa treaca frontiera

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Ultimele articole

Blocuri fara apa calda in bucuresti: probleme persistente la reteaua de termoficare