26.6 C
București
25 iunie 2024

Fosta iubita detaliaza consumul haotic de droguri al fiului presedintelui american

Zoe Kestan, fosta iubită a lui Hunter Biden, a oferit detalii cutremurătoare despre dependența de droguri a acestuia, inclusiv consumul la fiecare 20 de minute și fumatul de crack.

Citeste si ...

Procesul fiului presedintelui SUA, Hunter Biden, a intrat intr-o noua faza dramatica. Zoe Kestan, fosta sa iubita, a oferit detalii cutremuratoare despre dependenta de droguri a lui Hunter Biden in timpul relatiei lor. Conform marturiei ei, el se droga „la fiecare 20 de minute sau cam asa ceva”.

„Dupa 10 minute incepea sa se drogheze”

Kestan l-a intalnit pe Biden in varsta de 54 de ani in timpul unui „dans privat” la un club din New York in decembrie 2017. Ea a declarat ca, in prima zi in care s-au intalnit, el a inceput sa se drogheze „dupa 10 minute”. Acest tipar s-a repetat in timpul relatiei lor in camere de hotel de lux din New York, New Jersey si California, Hunter Biden dorind „sa se drogheze de indata ce se trezea”.

Fosta iubita detaliaza consumul haotic de droguri al fiului presedintelui american
Fosta iubita detaliaza consumul haotic de droguri al fiului presedintelui american

Fumat crack in Malibu inainte de cumpararea armei

Dezvaluirile uluitoare continua, Kestan marturisind ca l-a vazut pe Biden fumand crack in Malibu, California, timp de cateva zile in septembrie 2018, cu doar o luna inainte de a cumpara un revolver ilegal. Acesta este acuzat ca a mintit atunci cand a spus ca nu era consumator de droguri pentru a obtine arma.

Kathleen Buhle, fosta sotie a lui Hunter Biden, a confirmat, de asemenea, ca acesta era dependent de droguri inca din 2015. Ea a adaugat ca „nu era el insusi” atunci cand consuma droguri si ca, la finalul casniciei lor, Biden nu a vrut sa mearga la dezintoxicare.

Aceste dezvaluiri arunca o lumina cruda asupra bataliei personale a lui Hunter Biden cu dependenta de droguri si ridica intrebari serioase cu privire la acuzatiile penale impotriva sa. Procesul sau este fara precedent, fiind primul caz al unui fiu de presedinte american in exercitiu judecat pentru o infractiune.

Ramane de vazut cum vor influenta aceste marturii procesul si ce impact vor avea asupra familiei prezidentiale. Indiferent de rezultat, este clar ca Hunter Biden a traversat o perioada dificila si sunt necesare masuri pentru a aborda criza drogurilor care afecteaza atat de multe vieti.

Distribuiti aceasta stire pentru a creste gradul de constientizare cu privire la pericolele consumului de droguri si lasati un comentariu cu opiniile voastre.

Citeste si...
Peste 500 de voluntari ai campaniei "O Romanie Curata Incepe de Acasa" au colectat 22 de tone de deseuri si au plantat 2.500 de puieti

Sursa imaginii: Facebook

Subiecte abordate in articol: Dependenta Droguri, Hunter Biden, Proces Penal, Familie Prezidentiala

Bazat pe marturiile oferite in timpul procesului lui Hunter Biden.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Ultimele articole