26.6 C
București
25 iunie 2024

Ceasul Samsung Galaxy Watch nu porneste? Iata 4 moduri de a rezolva problema

Ceasul Samsung Galaxy Watch nu va porni dacă bateria se descarcă complet. Deteriorările hardware sau problemele cu încărcătorul wireless pot împiedica, de asemenea, pornirea dispozitivului.

Citeste si ...

Ceasul dumneavoastra Samsung Galaxy Watch nu va porni daca bateria se descarca complet. Daunele hardware sau probleme cu incarcatorul wireless ar putea, de asemenea, sa impiedice pornirea acestuia. Acest tutorial acopera solutii pentru depanarea problemelor legate de alimentare la ceasurile inteligente Samsung.

1. Incarcati ceasul

Asezati ceasul (cu fata in sus) pe incarcatorul wireless si asigurati-va ca este asezat si aliniat corect pe acesta. Daca utilizati o statie de andocare sau o cupola de andocare pentru incarcare wireless, asezati ceasul in andocarea/cupola si lasati-l sa se incarce cateva minute.

Asigurati-va ca nu exista praf sau murdarie intre ceasul Galaxy Watch si incarcatorul wireless. Utilizati o carpa curata pentru a sterge partea din spate a ceasului si suprafata incarcatorului wireless.

Incarcatorul ceasului este probabil defect daca ceasul inteligent tot nu se incarca sau nu porneste. Incercati un incarcator diferit (dar compatibil) si verificati daca ceasul dvs. se incarca.

Utilizati accesorii de incarcare de marca Samsung si incarcati ceasul direct de la o priza electrica. De asemenea, asigurati-va ca utilizati incarcatorul corect pentru modelul dvs. de ceas Galaxy Watch, de preferinta incarcatorul livrat in cutie.

Puteti, de asemenea, sa incarcati ceasul pe un telefon Samsung care accepta Wireless PowerShare.

Activati partajarea wireless a energiei in panoul de notificari al telefonului si asezati ceasul cu fata in sus pe spatele telefonului.

Asezati ceasul in centru pentru a fi aliniat cu bobina de incarcare wireless de pe spatele telefonului.

2. Porniti manual ceasul

Ceasul samsung galaxy watch nu porneste? iata 4 moduri de a rezolva problema
Ceasul samsung galaxy watch nu porneste? Iata 4 moduri de a rezolva problema

Un ceas Apple Watch porneste automat cand este conectat la incarcator. Ceasurile Samsung Galaxy Watch functioneaza diferit. Nu se aprind automat cand sau dupa incarcare – trebuie sa porniti manual dispozitivul.

Apasati si mentineti apasat butonul de pornire (sau butonul de inceput) timp de 3-5 secunde. Eliberati butonul cand apare sigla Samsung pe ecranul ceasului si asteptati sa se incarce.

Daca aveti Galaxy Watch3 sau o versiune anterioara, butonul de inceput este butonul inferior de pe lateralul ceasului. Pe Samsung Galaxy Watch4 si modele mai noi, butonul de pornire se afla in partea de sus, pe lateralul ceasului.

Citeste si...
Team Copilot - Un Ajutor AI pentru Eficienta Sporita in Companii

3. Fortati repornirea ceasului

Ceasul samsung galaxy watch nu porneste? iata 4 moduri de a rezolva problema
Ceasul samsung galaxy watch nu porneste? Iata 4 moduri de a rezolva problema

Daca ceasul Galaxy Watch se blocheaza pe un ecran negru sau se inchide in mod repetat, fortarea unei reporniri ar putea rezolva problema.

Apasati si mentineti apasat butonul de inceput (sau butonul de pornire) si butonul inapoi simultan timp de cel putin 7-10 secunde.

Eliberati butoanele cand vedeti „Se reporneste…” sub sigla Samsung.

In functie de modelul ceasului Galaxy Watch, repornirea fortata ar putea dura pana la 30 de secunde.

4. Porniti ceasul Galaxy Watch in modul Recovery

Ceasul samsung galaxy watch nu porneste? iata 4 moduri de a rezolva problema
Ceasul samsung galaxy watch nu porneste? Iata 4 moduri de a rezolva problema

Daca ceasul Galaxy Watch nu porneste in mod normal, incercati sa-l porniti din modul Recovery.

Apasati si mentineti apasat butonul de pornire (sau butonul de inceput) si butonul inapoi timp de 10-15 secunde.

Apasati repetat butonul de inceput/butonul de pornire cand apare „Se reporneste…” pe ecranul ceasului. Aceasta va deschide ecranul „Mod de repornire”.

Apasati butonul de inceput pentru a naviga la Recovery. Apoi, apasati si mentineti apasat butonul de inceput pentru a porni in modul Recovery.

Selectati Reporniti sistemul acum folosind butonul de inceput/butonul de pornire.

Duceti ceasul la service

Daca ceasul Galaxy Watch tot nu porneste, duceti-l la un Centru de service Samsung sau Centru de asistenta Samsung pentru service/reparatii. In functie de cauza problemei, Samsung va va repara probabil ceasul gratuit daca se afla in garantie.

Ceasul samsung galaxy watch nu porneste? iata 4 moduri de a rezolva problema
Ceasul samsung galaxy watch nu porneste? Iata 4 moduri de a rezolva problema

Prin urmarea acestor pasi, aveti sansa de a remedia de unul singur problema ceasului Galaxy Watch care nu porneste. Acesti pasi va pot economisi timp si bani valorosi, evitandu-va o vizita la service, daca problema este una minora care poate fi rezolvata acasa. Totusi, daca problema persista, cea mai buna optiune este sa vizitati un centru de service autorizat Samsung pentru o evaluare si reparatii profesionale.

Sursa imagini: Samsung

Subiecte abordate in articol: ceas, Samsung, Galaxy Watch, pornire, reparatii

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Ultimele articole