22.9 C
București
25 iulie 2024

Xiaomi lanseaza ochelarii MIJIA Anti-Blue Light Glasses Pro cu rame din titan beta

Citeste si ...

Gigantul tehnologic chinez Xiaomi a anuntat lansarea unei noi perechi de ochelari de protectie impotriva luminii albastre, denumiti MIJIA Anti-Blue Light Glasses Pro. Acestia se remarca prin ramele confectionate dintr-un aliaj special de titan beta si prin tehnologia avansata de filtrare a luminii albastre daunatoare.

Noii ochelari MIJIA Pro sunt disponibili in trei variante de rame diferite si au fost special conceputi pentru a oferi o protectie superioara a ochilor impotriva efectelor nocive ale expunerii prelungite la ecranele dispozitivelor electronice.

Tehnologie avansata de filtrare a luminii albastre

Xiaomi lanseaza ochelarii MIJIA Anti-Blue Light Glasses Pro cu rame din titan beta
Xiaomi lanseaza ochelarii mijia anti-blue light glasses pro cu rame din titan beta

Xiaomi afirma ca pentru MIJIA Anti-Blue Light Glasses Pro au fost dezvoltate lentile unice, cu o tehnologie inovatoare de protectie eficienta impotriva luminii albastre. Conform producatorului, aceste lentile reduc semnificativ oboseala vizuala si daunele cauzate de expunerea indelungata la ecranele televizoarelor, monitoarelor sau smartphone-urilor.

Un aspect remarcabil al noilor ochelari este stratul anti-reflexie cu 24 de niveluri aplicat pe suprafata lentilelor. Aceasta tehnologie complexa contribuie la imbunatatirea claritatii vizuale si la reducerea reflexiilor nedorite.

Confort si durabilitate sporite datorita ramelor din titan beta

Xiaomi lanseaza ochelarii MIJIA Anti-Blue Light Glasses Pro cu rame din titan beta
Xiaomi lanseaza ochelarii mijia anti-blue light glasses pro cu rame din titan beta

Ramele ochelarilor MIJIA Anti-Blue Light Glasses Pro sunt realizate dintr-un aliaj special de titan beta. Acest material ofera mai multe avantaje importante:

  • Rezistenta mare la coroziune
  • Durabilitate crescuta
  • Greutate redusa, pentru un confort sporit la purtare indelungata

Utilizarea titanului beta in constructia ramelor reprezinta o imbunatatire semnificativa fata de materialele plastice folosite in mod obisnuit la ochelarii de protectie impotriva luminii albastre.

Disponibilitate si pret

In prezent, ochelarii Xiaomi MIJIA Anti-Blue Light Glasses Pro sunt disponibili exclusiv pe piata din China. Pretul de lansare este de 219 yuani, echivalentul a aproximativ 30 de euro.

Nu au fost anuntate deocamdata planuri de lansare a acestui model pe pietele internationale. Ramane de vazut daca Xiaomi va decide sa extinda disponibilitatea acestor ochelari inovatori si in alte regiuni in viitorul apropiat.

Noii ochelari MIJIA Anti-Blue Light Glasses Pro de la Xiaomi reprezinta o solutie avansata pentru protejarea vederii in era digitala. Combinatia dintre tehnologia de filtrare a luminii albastre si designul ergonomic cu rame din titan beta ofera utilizatorilor o experienta de vizionare confortabila si sigura in fata ecranelor.

Sursa imaginii: Unsplash

Citeste si...
iOS 18 de la Apple: Noutati care iti sunt cunoscute de pe Android

Subiecte abordate in articol: Xiaomi, ochelari anti-lumina albastra, tehnologie de protectie a vederii, titan beta

, Desi Xiaomi are o reputatie solida in domeniul tehnologiei, este important sa consultam si studii independente privind eficacitatea ochelarilor de protectie impotriva luminii albastre.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Ultimele articole