26.6 C
București
25 iunie 2024

15 victime in urma exploziei uriase de la magazinul Dedeman din Botosani. Primele imagini VIDEO cu deflagratia filmata din doua unghiuri

Citeste si ...

O explozie urmata de un incendiu puternic a avut loc vineri la pranz la un magazin Dedeman din municipiul Botosani, soldat cu ranirea a 15 persoane. Imaginile dramatice surprind momentul exploziei, filmata din doua unghiuri diferite, reliefand amploarea deflagratiei.

Detalii privind explozia si victimele

Conform informatiilor furnizate de autoritatile locale, patru dintre cele 15 victime se afla in stare grava, cu arsuri pe 10-15% din suprafata corpului, localizate in zona capului si a partilor superioare. Doua persoane au fost intubate la fata locului.

Explozia s-ar fi produs in timp ce o firma externa autorizata efectua lucrari la sistemul de alimentare cu gaz al magazinului. Reprezentantii Dedeman au precizat ca magazinul respecta toate normele de siguranta si detinea toate avizele necesare functionarii.

Transferuri la spitale din Bucuresti si Iasi

Potrivit Ministerului Sanatatii, victimele cele mai grav ranite vor fi transferate cu aeronava la spitalele de arsi din Bucuresti si Iasi pentru ingrijiri de specialitate. Un barbat de 41 de ani cu arsuri pe 25% din suprafata corpului a fost deja pregatit pentru transfer la Spitalul Floreasca din Capitala.

Ministerul a anuntat, de asemenea, ca va ancheta cauzele exacte ale exploziei, pentru a preveni astfel de incidente pe viitor.

Imaginile de la fata locului arata o deflagratie puternica ce a avariat grav interiorul magazinului si a declansat un incendiu de amploare. Operatiunile de stingere si de acordare a primului ajutor victimelor au fost ample si dificile.

Reactia reprezentantilor magazinului

Intr-o declaratie oficiala, conducerea Dedeman si-a exprimat ingrijorarea pentru victimele exploziei si a asigurat ca vor sprijini in totalitate recuperarea acestora. De asemenea, compania a precizat ca va colabora cu autoritatile pentru clarificarea circumstantelor si cauzelor ce au dus la producerea deflagratiei.

Provocam cititorii sa impartaseasca gandurile lor legate de acest incident si sa transmita un gand bun victimelor printr-un comentariu mai jos. Distribuirea acestui articol poate contribui la cresterea gradului de constientizare asupra sigurantei in magazine si la locurile de munca.

Sursa imaginii: Social Media

Citeste si...
Școala ONU din Gaza, bombardata de israelieni din cauza unei baze Hamas ascunse in interiorul ei

Subiecte abordate in articol: explozie, incendiu, Dedeman, Botosani, victime

Articolul se bazeaza pe informatiile furnizate de autoritatile locale, Ministerul Sanatatii si reprezentantii magazinului Dedeman.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Ultimele articole