34 C
București
18 iunie 2024

Conferinta Creativity4Better, un eveniment de top dedicat creativitatii in business, revine la Bucuresti

Citeste si ...

Capitala Romaniei va deveni gazda unuia dintre cele mai importante evenimente din Europa axate pe creativitatea aplicata in afaceri. In perioada 19-20 noiembrie 2024, Conferinta Globala IAA „Creativity4Better” va aduce la Bucuresti personalitati de marca din diverse domenii creative, promitand o experienta profunda si captivanta pentru participanti.

O editie plina de noutati si experiente inedite

Editia din acest an a conferintei se anunta a fi una cu totul speciala. Formatul unic imbina divertismentul si invatarea, aducand pe scena atat sesiuni captivante pe tema „Reaching for Creative Leadership”, cat si momente artistice live si surprize pregatite de organizatori.

Sub deviza de a explora modalitatile prin care spiritul creativ poate stimula inovatia in afaceri si un leadership de succes, evenimentul va reuni speakeri de elita ale caror prezentari vor acoperi diverse fatete ale creativitatii. Dar vizitatorii se vor putea bucura si de spatii interactive si imersive unde vor putea interactiona cu tehnologii emergente si concepte inovatoare, facilitand un schimb vibrant de idei si perspective.

Personalitati ilustre pe scena Creativity4Better 2024

Printre invitatii de marca se numara Fernando Machado, fost CMO la Unilever si Burger King, numit de Business Insider „Cel mai inovator CMO din lume”. Fernando este creatorul unor campanii revolutionare precum „Real Beauty Sketches” pentru Dove, dar si a initiativelor de marketing pentru titluri iconice de gaming ca Call of Duty, World of Warcraft sau Candy Crush.

Conferinta creativity4better, un eveniment de top dedicat creativitatii in business, revine la bucuresti
Conferinta creativity4better, un eveniment de top dedicat creativitatii in business, revine la bucuresti

Kerry McKibbin, President & Partner la agentia independenta Mischief, numita in 2022 „Agency Leader of the Year” de catre Campaign, va impartasi povestea ascensiunii fulminante a companiei pe care o conduce.

Bianca Guimaraes, ECD & Partner la Mischief, este o sustinatoare infocata a femeilor si talentelor diverse din publicitate. Munca ei a fost rasplatita cu peste 100 de premii internationale, inclusiv un Emmy.

Din Statele Unite va sosi Lucy Jameson, Co-Founder a studioului creativ Uncommon, renumita pentru abordarea inovatoare in transformarea brandurilor si pentru creativitatea sa neingradita.

Citeste si...
Noi aplicatii si servicii pentru clientii Enel dupa preluarea de catre PPC

Un alt speaker de talie mondiala este Jose Miguel Sokoloff, Global President of Creative Council la MullenLowe, unul dintre cei mai premiati creativi la nivel global. Originar din Columbia, el a jucat un rol crucial in demobilizarea gherilelor FARC si stabilirea pacii in tara sa natala.

Stefan Sagmeister, designer de renume mondial cu clienti precum The Rolling Stones, HBO sau Muzeul Guggenheim, se numara si el printre invitatii speciali. Un adevarat TED Talk Superstar, cu nu mai putin de 5 aparitii pe scena faimoasa, el va aborda subiecte precum fericirea si frumusetea.

Din Romania, pe scena va urca Ana Lucaciu, Head Rehearsal Director la Opera Ballet Flanders, artista si coregrafa de talie internationala. Iar Marius Moga, unul dintre pionierii muzicii pop romanesti, fondator al companiilor DeMoga Music, IREAL.ro si Revocalize.ai, va aduce o nota muzicala speciala evenimentului.

Detalii Practice

Conferinta Globala IAA „Creativity4Better” va avea loc la Face Convention Center din Bucuresti. Biletele pot fi achizitionate online pe www.creativity4better.com, iar cei care isi rezerva locul pana pe 24 iunie beneficiaza de o oferta speciala.

Pe 19 noiembrie vor avea loc o serie de workshop-uri dinamice care vor preceda evenimentul principal din ziua urmatoare.

Partenerii importanti ai evenimentului sunt: Kaufland, Raiffeisen Bank (Presenting Partners), Coca-Cola, Ploom (Gold Partners), Mastercard, Dacia (Partners), iar experienta culinara va fi oferita de Tazz.

Creativity4Better este un eveniment de varf in peisajul industrial creativ european si o oportunitate excelenta pentru profesionisti, antreprenori si iubitorii creativitatii de a se inspira si a descoperi noi orizonturi. Cu un line-up impresionant de speakeri si un format inedit, conferinta de la Bucuresti promite sa ofere o experienta de neuitat tuturor participantilor.

Sursa imagini: SocialMedia
Subiecte abordate in articol: creativitate, business, conferinta, marketing

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Ultimele articole

Conferinta creativity4better, un eveniment de top dedicat creativitatii in business, revine la bucuresti