26.6 C
București
25 iunie 2024

Tragedie pe DN73 intre Rasnov si Predeal: O persoana a murit si alte trei au fost ranite intr-un accident grav

Citeste si ...

Un accident teribil s-a produs marti dimineata pe DN73, intre localitatile Rasnov si Predeal, soldat cu o persoana decedata si alte trei ranite. Impactul violent a avut loc intre un autobuz in care se aflau 20 de persoane si o duba de transport marfa.

Autoritatile au intervenit de urgenta la fata locului, iar potrivit primelor informatii, una dintre victime si-a pierdut viata, in timp ce alte trei persoane au fost grav ranite. Incidentul dramatic aduce din nou in atentie problemele de siguranta rutiera de pe drumurile nationale aglomerate.

Detalii despre accident

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, accidentul s-a produs pe DN73A, intre Rasnov si Predeal. In urma impactului teribil, patru victime au rezultat, dintre care doua incarcerate in vehicule.

Pentru a gestiona situatia de urgenta, autoritatile au dislocat la fata locului numeroase echipaje de interventie: un echipaj de descarcerare, doua autospeciale de stingere cu apa si spuma cu modul de descarcerare, o autospeciala cu apa si spuma, patru echipaje SMURD si doua ambulante SAJ.

Tragicul bilant al accidentului a fost dezvaluit de autoritatile competente: soferul dubei de transport marfa, un barbat de 26 de ani, a suferit leziuni grave in urma impactului si, din nefericire, a fost declarat decedat.

Victime transportate la spital

Tragedie pe dn73 intre rasnov si predeal: o persoana a murit si alte trei au fost ranite intr-un accident grav
Tragedie pe dn73 intre rasnov si predeal: o persoana a murit si alte trei au fost ranite intr-un accident grav

Interventia echipajelor de urgenta a fost esentiala pentru descarcerarea soferului autobuzului si acordarea asistentei medicale celorlalte victime. Doua dintre persoanele ranite – soferul autobuzului, in varsta de 45 de ani, cu politraumatisme, si o femeie de 60 de ani cu traumatism toracic – au fost transportate de urgenta la Spitalul Judetean Brasov pentru investigatii medicale suplimentare si ingrijiri de specialitate.

A treia victima a accidentului grav a refuzat transportul la spital, conform informatiilor oficiale furnizate de autoritatile competente.

Consecintele accidentelor rutiere grave

Acest incident tragic readuce in atentia publica consecintele devastatoare ale accidentelor rutiere soldate cu victime. Pierderea unei vieti omenesti si ranirea grava a altor persoane reprezinta un avertisment puternic cu privire la necesitatea respectarii regulilor de circulatie si a conduitei preventive la volan.

Citeste si...
Mirel Palada, condamnat la munca in folosul comunitatii la cimitir

Autoritatile vor continua investigatiile pentru a elucida cauzele exacte ale impactului violent de pe DN73A si vor lua masurile necesare pentru prevenirea unor situatii similare in viitor.

Perspectiva viitoare este imbunatatirea continua a sigurantei rutiere, prin investitii in infrastructura, campanii de constientizare si o mai buna educare a participantilor la trafic. Fiecare dintre noi are responsabilitatea de a conduce cu prudenta si de a respecta regulile, pentru a evita tragedii care pot fi prevenite.

Distribuiti acest articol pentru a creste gradul de constientizare cu privire la siguranta rutiera si lasati un comentariu cu sugestii sau experiente legate de acest subiect important.

Sursa imaginii: ISU

Subiecte abordate in articol: accident rutier grav decedati raniti interventii

Bazat pe informatiile furnizate de autoritatile competente, precum Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov si Serviciul de Ambulanta Judetean.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Ultimele articole