34 C
București
18 iunie 2024

Un batran de 62 de ani din Arizona a fost condamnat pe viata pentru ingroparea de vie a sotiei

Crima înfiorătoare a unui bărbat care și-a îngropat soția în curte în timp ce se aflau în proces de divorț

Citeste si ...

Un barbat din Arizona, in varsta de 62 de ani, a fost condamnat la inchisoare pe viata fara posibilitatea de eliberare conditionata dupa ce si-a ingropat sotia de vie in aproprierea casei lor in timpul unui proces de divort. David Pagniano a pledat vinovat pentru uciderea sotiei sale inainte de inceperea procesului, permitand judecatorului sa-i stabileasca sentinta fara un acord de recunoastere a vinovatiei.

Circumstante infioratoare in jurul crimei

Potrivit procurorului Dennis McGrane, barbatul a primit aceasta pedeapsa severa din cauza „circumstantelor ingrozitoare din jurul rapirii si uciderii unei tinere mame”. Pe langa condamnarea pe viata, Pagniano a mai primit o sentinta de 16 ani si jumatate pentru rapire, fals si frauda.

Ancheta a scos la iveala detalii tulburatoare despre modul in care si-a eliminat sotia. Femeia, in varsta de 39 de ani, a disparut in mai 2017, in timp ce se afla in proces de divort de sotul ei. Cei doi erau despartiti, dar locuiau impreuna in aceeasi casa cu cele doua fiice ale lor.

Cadavrul legat a fost gasit ingropat intr-o zona rurala

Cadavrul femeii a fost gasit legat cu banda intr-o zona rurala la nord de Prescott. Biroul legist judetean a confirmat ca aceasta a fost ingropata de vie. Dovezile au aratat ca ea s-a luptat in timp ce se afla in mormant si este posibil sa fi fost constienta timp de cinci minute inainte de a muri.

Anchetatorii au descoperit, de asemenea, ca sotul se afla in zona mormantului cu cateva zile inainte ca sotia sa sa dispara, conform dovezilor de pe telefonul sau mobil.

Un batran de 62 de ani din arizona a fost condamnat pe viata pentru ingroparea de vie a sotiei
Un batran de 62 de ani din arizona a fost condamnat pe viata pentru ingroparea de vie a sotiei

„O tanara mama rapita si ucisa in mod infiorator”

Dennis McGrane, procurorul care a instrumentat cazul, a declarat:

„Biroul meu a urmarit pedeapsa cu moartea in acest caz din cauza circumstantelor ingrozitoare din jurul rapirii si uciderii unei tinere mame.”

Crima socanta a starnit indignare in comunitatea locala, multi considerand-o una dintre cele mai oribile fapte comise vreodata in acea zona.

Citeste si...
Fiul Presedintelui Biden, Gasit Vinovat pentru 3 Capete de Acuzare Legate de Achizitia Ilegala de Arme

Aceasta crima infioratoare a aratat lipsa totala de umanitate si compasiune din partea unui barbat care ar fi trebuit sa-si iubeasca si sa-si protejeze sotia. Pedeapsa pe viata este singura sentinta potrivita pentru un astfel de act monstruos. Speram ca aceasta tragedie va determina pe altii sa pretuiasca viata si sa evite caile violentei, indiferent de circumstante.

Sursa: Sky News Sursa imagini: Getty Images Subiecte abordate in articol: crima, condamnare, proces divort, ingropat de vie

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Ultimele articole

Un batran de 62 de ani din arizona a fost condamnat pe viata pentru ingroparea de vie a sotiei