23.8 C
București
17 iunie 2024

Huawei lanseaza ochelarii Eyewear 2 Sunglasses cu casti integrate

Huawei a prezentat noii săi ochelari Eyewear 2 Sunglasses, care nu numai că protejează ochii de razele soarelui, dar oferă și o serie de funcții avansate. Dispozitivul poate fi utilizat ca un set de căști Bluetooth sau un player audio, fiind rezistent la praf și umezeală, precum și compatibil cu diverse dispozitive, inclusiv computere cu Windows.

Citeste si ...

Huawei Eyewear 2 Sunglasses arata ca niste ochelari de soare obisnuiti, insa ascund in interior o baterie incorporata care ofera pana la 11 ore de redare audio sau pana la 9 ore de convorbiri pe o singura incarcare, la un volum de pana la 60% pe vreme calda.

Controlul ochelarilor se face prin gesturi. O atingere dubla pe rama dreapta sau stanga permite preluarea apelurilor, controlul muzicii sau activarea asistentului vocal. Glisarile de-a lungul ramelor sunt adaptate pentru reglarea volumului si schimbarea pieselor, in timp ce zonele tactile reactioneaza la apasare pentru a respinge un apel sau pentru a asocia dispozitivul prin Bluetooth 5.3.

Ochelarii Eyewear 2 Sunglasses sunt dotati cu functia de anulare a zgomotului in timpul apelurilor, au protectie IP54 si UV400, si suporta tehnologia Cervical Spine Health 2.0, care monitorizeaza pozitia corecta a capului. Dispozitivul se incarca prin portul USB Type-C in doar 50 de minute.

Huawei lanseaza ochelarii eyewear 2 sunglasses cu casti integrate
Huawei lanseaza ochelarii eyewear 2 sunglasses cu casti integrate

In curand, noul produs va fi disponibil pentru achizitie in China.

Huawei continua sa inoveze in domeniul dispozitivelor purtabile, oferind acum o solutie practica si integrata pentru ascultarea muzicii si preluarea apelurilor, intr-un design elegant de ochelari de soare. Cu functiile sale avansate si pretul accesibil, Eyewear 2 Sunglasses ar putea deveni o optiune atractiva pentru iubitorii de tehnologie si moda.

Sursa: ITinfo.media Sursa imagini: Getty Images Subiecte abordate in articol: ochelari inteligenti, Huawei, gadgeturi, tehnologie, inovatie

Citeste si...
Mark Zuckerberg devine din nou popular in Silicon Valley datorita inteligentei artificiale

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Ultimele articole

Huawei lanseaza ochelarii eyewear 2 sunglasses cu casti integrate