28.5 C
București
19 iunie 2024

OnePlus depaseste iPhone in calitatea fotografiilor de noapte

Într-un test recent realizat de Versus pe YouTube, camera OnePlus 12 s-a dovedit a fi cea mai bună pentru fotografiile în modul nocturn, depășind chiar și iPhone 15 Pro Max. Descoperă detaliile complete ale testului și performanțele camerelor în diferite scenarii.

Citeste si ...

Camera OnePlus 12 a obtinut scoruri mai bune decat iPhone 15 Pro Max intr-un test recent de fotografiere in conditii de lumina scazuta.

Autorii canalului YouTube Versus au testat camerele mai multor smartphone-uri de top, inclusiv iPhone 15 Pro Max, Xiaomi 14 Ultra, OnePlus 12 si Honor Magic 6 Pro, pentru a vedea care dintre acestea se descurca mai bine la fotografiere pe timp de seara si noapte.

In urma testelor, camera OnePlus 12 s-a dovedit a fi cea mai buna pentru fotografiile in modul nocturn, obtinand 13 puncte. iPhone 15 Pro Max si Honor Magic 6 Pro au primit cate 12 puncte la acest capitol, in timp ce Xiaomi 14 Ultra a acumulat doar 10 puncte.

Performante diferite in alte moduri de fotografiere

Cu toate acestea, cand vine vorba de portrete, cel mai bun s-a dovedit a fi Honor Magic 6 Pro. Pe locurile urmatoare s-au clasat Xiaomi 14 Ultra, iPhone 15 Pro Max, iar OnePlus 12 a fost ultima in acest clasament.

In ceea ce priveste calitatea video, atat iPhone 15 Pro Max, cat si Xiaomi 14 Ultra au primit cate 17 puncte, fiind considerate cele mai bune. OnePlus 12 si Honor Magic 6 Pro au urmat pe locurile urmatoare. Insa pentru video-urile de noapte, iPhone-ul s-a dovedit a fi cel mai performant, OnePlus si Honor ocupand pozitii medii, iar Xiaomi fiind ultimul.

Oneplus depaseste iphone in calitatea fotografiilor de noapte
Oneplus depaseste iphone in calitatea fotografiilor de noapte

Clasamentul pentru calitatea selfie-urilor a fost urmatorul:

  1. iPhone 15 Pro Max
  2. Honor Magic 6 Pro
  3. OnePlus 12
  4. Xiaomi 14 Ultra

Cele mai bune camere in conditii de lumina scazuta

In general, atat iPhone 15 Pro Max, cat si OnePlus 12 s-au descurcat cel mai bine la fotografierea in conditii de lumina scazuta sau noapte.

Desi camerele smartphone-urilor devin din ce in ce mai avansate, performantele lor variaza in functie de conditiile de luminozitate si de modul specific de fotografiere. Rezultatele testului de la Versus arata ca OnePlus 12 exceleaza la fotografierea in conditii de lumina scazuta, in timp ce iPhone 15 Pro Max continua sa fie o optiune excelenta pentru fotografii si videoclipuri de inalta calitate in diverse scenarii.

Sursa imagini: Pixabay Subiecte abordate in articol: fotografie smartphone, OnePlus 12, iPhone 15 Pro Max, test camere, noctur

Citeste si...
"Ideea e frumoasa, dar inutila." De ce laserele cu raze X nu pot fi folosite pentru accelerarea velelor spatiale

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Ultimele articole

Oneplus depaseste iphone in calitatea fotografiilor de noapte