23.8 C
București
17 iunie 2024

Xiaomi 15 si 15 Pro vor fi echipate cu un senzor principal OmniVision de 50MP

Citeste si ...

Seriile Xiaomi 15 si 15 Pro sunt asteptate sa fie lansate in octombrie anul acesta. Potrivit unor scurgeri recente, aceste dispozitive ar putea aduce imbunatatiri semnificative in departamentul camerei principale.

Cunoscutul expert in scurgeri Digital Chat Station a dezvaluit ca modelele Xiaomi 15 si 15 Pro vor integra un senzor principal OmniVision personalizat de 50MP, cu o dimensiune impresionanta de 1/1,3 inci si o apertura mare. Aceasta configuratie promite capturarea unor imagini mai detaliate si cu un nivel redus de zgomot.

Caracteristici avansate pentru imbunatatirea calitatii imaginilor

Pe langa senzorul avansat, cele doua dispozitive vor beneficia de un nou strat nanocompozit ALD cu reflexie ultra-scazuta, care va spori transmisia luminii, claritatea si textura imaginilor, reducand in acelasi timp efectele nedorite precum reflexiile si fantomele.

Potrivit rapoartelor, Xiaomi 15 Pro ar putea reintroduce si o lentila periscopica pentru zoom optic, caracteristica absenta in generatiile recente. Aceasta actualizare ar imbunatati semnificativ capacitatile de zoom ale camerei.

Xiaomi 15 si 15 Pro vor fi echipate cu un senzor principal OmniVision de 50MP
Xiaomi 15 si 15 pro vor fi echipate cu un senzor principal omnivision de 50mp

O scurgere anterioara a sugerat ca Xiaomi 15 Pro va fi echipat cu un aranjament triplu de camere, incluzand un senzor principal de 50MP, un senzor ultra-wide de 50MP si un telefoto periscopica de 50MP.

Setari optime pentru fotografiere computationala

Ambele modele vor beneficia si de platforma de imagistica inteligenta Xiaomi AISP, care utilizeaza fotografia computationala pentru a obtine un efect tridimensional imbunatatit al luminii si umbrelor, precum si o profunzime de camp mai naturala.

In ceea ce priveste configuratiile hardware, se asteapta ca Xiaomi 15 si 15 Pro sa devina primele smartphone-uri alimentate de procesorul de ultima generatie Snapdragon 8 Gen 4. Versiunea standard va avea un ecran drept de dimensiuni mici, in timp ce varianta Pro va fi dotata cu un ecran micro-curbat de aceeasi grosime.

Aceste imbunatatiri tehnologice semnificative promit o experienta fotografica superioara pentru utilizatorii seriei Xiaomi 15. Cu un senzor principal de ultima generatie, caracteristici avansate de prelucrare a imaginilor si puterea procesorului Snapdragon 8 Gen 4, aceste smartphone-uri se anunta a fi unele dintre cele mai capabile dispozitive foto de pe piata.

Ramaneti la curent pentru mai multe actualizari si detalii despre lansarea seriei Xiaomi 15. Impartasiti aceasta stire cu prietenii vostri pasionati de tehnologie si lasati un comentariu pentru a ne spune ce asteptari aveti de la aceste noi dispozitive Xiaomi.

Citeste si...
Asteptari pentru Ceasurile Inteligente Personalizate: AI si Adaptabilitate

Sursa imaginii: [Pixabay]

Subiecte abordate in articol: Xiaomi 15, Xiaomi 15 Pro, camera OmniVision 50MP, Snapdragon 8 Gen 4

Informatiile din acest articol se bazeaza pe scurgerile si rapoartele de la cunoscutul expert in scurgeri Digital Chat Station.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Ultimele articole

Xiaomi 15 si 15 Pro vor fi echipate cu un senzor principal OmniVision de 50MP