23.8 C
București
17 iunie 2024

Presedintele AEP, Toni Grebla: Perspectivele sumbre dupa alegerile electorale

Citeste si ...

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente (AEP), Toni Grebla, este un personaj controversat, aflat la mana procurorilor DNA dupa scrutinul de duminica. Potrivit informatiilor, perspectivele sale sunt destul de sumbre, avand in vedere presupusele nereguli comise de AEP in organizarea procesului electoral.

Trecutul controversat al lui Toni Grebla

Imaginea publica a lui Toni Grebla a fost afectata serios in 2015, cand a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta, acuzat ca ar fi primit un BMW Seria 5 de la un om de afaceri, in valoare de aproximativ 56.000 de euro. Desi a fost achitat ulterior, acest scandal a umbrit reputatia sa. Dupa aceea, Grebla a detinut functii importante, precum secretar general in Guvernul Dancila si prefect al Capitalei, inainte de a ajunge presedinte AEP.

Presupuse nereguli electorale sub conducerea AEP

In mandatul sau la conducerea AEP, Toni Grebla este acuzat de mai multe „performante” controversate, care ar putea atrage atentia procurorilor DNA dupa incheierea alegerilor. Potrivit surselor citate, printre presupusele nereguli se numara:

  • Acceptarea de liste cu semnaturi false de sustinere a unor candidati
  • Tiparirea de buletine de vot gresite
  • Alte „inginerii” electorale discrete, dar cu beneficiar sigur

Consecintele posibile pentru Toni Grebla

Daca acuzatiile se vor confirma, Toni Grebla ar putea avea mari probleme cu legea dupa alegerile de duminica. Sursa citata sustine ca „va iesi fum negru pe cosul lui Toni Grebla de la AEP„, sugerand ca ar putea fi vizat de anchete si eventual de urmarire penala.

In concluzie, cu un trecut controversat si acuzatii de nereguli in organizarea actualului scrutin, perspectivele lui Toni Grebla in fruntea AEP par sumbre. Ramane de vazut daca procurorii vor deschide o ancheta in acest caz si care vor fi consecintele.

Consultati reprezentantii electorali si autoritatile competente pentru a afla ultimele evolutii legate de integritatea procesului electoral si de eventualele anchete in desfasurare.

[Distribuiti acest articol pe retelele sociale pentru a ajuta la promovarea transparentei si a statului de drept. Lasati un comentariu pentru a ne spune parerea voastra!]

Citeste si...
Haos in Harkov: Ofensiva rusa inainte de summitul pentru pace

Sursa imaginii: — [Social Media]

Subiecte abordate in articol: alegeri, AEP, Toni Grebla, nereguli, DNA

Articolul se bazeaza pe informatii furnizate de o sursa din cadrul redactiei Puterea.ro.

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Ultimele articole

Presedintele AEP, Toni Grebla: Perspectivele sumbre dupa alegerile electorale